Melonsalat med mynte
Alle innlegg Oppskrifter Salater

Melonsalat med mynte

Melonkuler med mynte smaker himmelsk til spekemat og og til all slags grill. De kan lages i biter, men de gjør seg ekstra godt når de er laget runde. Tips! Melonkuler lages med et spesielt redskap, parisiennejern, som ser ut som en veldig liten iskremskje. Kjøpes i velassorterte kjøkkenbutikker. 4 porsjoner ½ vannmelon ½ honningmelon …

Spekematfat med marinerte reker og potetsalat
Alle innlegg Kylling og fjørfe Lunsjretter Oppskrifter Salater spekemat

Spekefat med marinerte reker og sennepskremet potetsalat

Dette er kanskje jo av det mest sommerlige jeg vet om, nemlig spekemat, marinerte reer og en deilig potetsalat. Du kan bytte ut skalldyr med fenalår og spekepølser om du ønsker et rent spekematfat.  Lettvint og utrolig godt på varme sommerdager! 4 porsjoner 400 g reker 1 ss olje 1 ss hvitløkspulver 8 små grillpinner …

Hvitsjokoladekake med bringebærfromasj
Alle innlegg Desserter Frukt og bærkaker Kremkaker Oppskrifter Safting og sylting Sjokoladekaker

Bringebærfromasjkake til sommerfesten

Jeg vet nesten ikke om noe bedre kake enn denne herlige bringebærfromasjkaken. Den er både søt og syrlig på samme tid. Så lag denne dekorative kaken til neste  gang du får besøk, eller  til vårens konfirmasjoner, bryllup eller og andre jubileer. Den er også perfekt å lage når hagen bugner av deilige bær som er …

Ferske vårruller med kylling og hjemmelaget hoisinsaus
Alle innlegg Forretter Grønnsaker og poteter Kylling og fjørfe Oppskrifter Salater

Ferske vårruller med kylling og hjemmelaget hoisinsaus

Fyll rispapir med friske grønnsaker i spreke og inspirerende farger, og fyll dem med kjøtt som kylling, svinekjøtt eller biffkjøtt. Disse er laget med kylling, rødkål, rød og grønn paprika og agurk. Dette blir neste som å spise seg mett på regnbuen. Her får du også oppskrift på deilig hjemmelaget hoisin-saus, men ønsker du ikke …