kaffe-trakter
Alle innlegg Konkurranser

I forbindelse med den internasjonale kaffedagen kan du vinne denne fantastiske kaffetrakteren Svart Presisjon fra Wilfa.

0 Flares 0 Flares ×

Det du trenger å gjøre er å skrive hvor  mange kaffekopper du drikker om dagen i kommentarfeltet (et tall) og dele den med dine vennene. 

Konkurransen vil bli avsluttet søndag den 11. oktober kl 20 og  vinneren vil bli kontaktet mandag den 12 oktober.

I dag 29.septemberer er det den internasjonale kaffedagen og det er en årlig begivenhet som skal øke bevisstheten hos oss alle som nyter denne populære drikken. Ikke bare skal vi hylle denne deiligedrikken, men vi skal også sette fokus og fremme rettferdig handel av kaffe. I tillegg er det viktig å øke bevisstheten for arbeidssituasjonen til kaffedyrkere over hele verden.

Wilfa Svart Presisjon er en automatisk kaffetrakter som leverer riktig temperatur fra første til siste dråpe. Wilfa Svart Presisjon er et resultat av et tett samarbeid med den kjente baristakunstneren, Tim Wendelboe og designbyrået DesignIt, hvor målet var å lage verdens beste kaffetrakter.

Svart Presisjon kommer med avtakbar vanntank, som alltid sikrer friskt vann og Flow control gjør at du kan justere bryggetiden og få perfekt kaffe, enten du ønsker en kopp eller en hel kanne.

Wilfa Svart Presisjon har høstet anerkjennelse i form av IF design Awards 2103 og reddot design awards 2013. Veil pris er kr 2799 og ønsker du å kjøpe denne maskinen er den å få kjøpt hos utvalgte elektrobutikker over hele landet.

(Dette er et samarbeid mellom Wilfa og Husmorlykke.no)

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×