Lynrask og enkel. Tilsett gjerne pølser i spagettien, og med en salat får du et fullverdig og godt måltid.
4 porsjoner
4 porsjoner pastaskjell
1 pakke bacon
1 gul løk
2 båter hvitløk
4 krydrede pølser eller to kjøttpølser
1 boks hakkede tomater
1 – 3 ts sukker, kan utelates
salt og pepper
50 g pinjenøtter
fersk basilikum
1 liten bit parmesan eller annen fast ost.
Kok pastaen i følge anvisning på pakken
Skjær bacon i tynne strimler og brun dem i en stekepanne.
Finhakk løk og hvitløk.
Skjær pølsene i ca. 1 cm. tykke biter.
Tilsett boksen med hakkede tomater, smak til med sukker og kok sammen til en sausliknende konsistens.
Smak til med salt og svart pepper.
Bland i pølsebitene og la de bli varme.
Anrett pastaen, hell over tomatsausen og avslutt med å drysse pinjenkjernene, osteflak og basilikum.
Server gjerne en salat og god brød ved siden av.