Alle innlegg Ett glass is-og ostekaker Oppskrifter

Isbiter med spiselige blomster!

0 Flares 0 Flares ×

Planer om å invitere til terrassefest i sommer? Frys isbiter med spiselige blomster i muffinsformer, gjerne i silikon eller bruk sandkakeformer. Når du fyller opp en bøtte eller en vinkjøler vil det se vakkert ut når gjestene kommer og holder drikken kald.

Her er noen av blomstene du kan benytte, det finnes helt klart flere, men ved å bruke dem du kjenner og som du er helt sikker på at de er spiselige.

  • Roser
  • Prestekrage
  • Fioler
  • Stemorsblomster
  • Kornblomster
  • Erteblomster
  • Rødklover
  • Blåklokker
  • Lavendel

Legg blomstene i formen, hell på vann og sett de i fryseren. Ta av formene, legg i og fyll opp vann i en sinkbøtte eller en vinkjølser sammen med vann. Fyll bøtten med ønsket drikke som alkoholfrie drikker, Farris, vin, øl eller enkle Spritz. Her er mulighetene mange.


0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×