musserende vin
Alle innlegg

Lyst på gode og billige bobler i glasset til helgens fest eller piknik i det fri?

0 Flares 0 Flares ×

Masi Moxxé Brut 2017 er en musserende vin med appasxximento. Masi kaller appassimentometoden for appaxximento, som går igjen i navnet på den hvite musserende vinen som består delvis av tørkede druer.

musserende vin

Mo står for musserende, xx appaxximento, tilsammen blir det Moxxé!
Når en tørker druer før pressing for å konsentrere smakene og lager  vinen etter den tradisjonelle metoden, som har røtter helt tilbake til 1700-tallet, blir dette en vin med god fylde og mye smak.  Dette er ikke så vanlig lenger i Veneto-distriktet selv om dette har vært gjort i mange hundre år.  
Men Masi er først ute med å kombinere de to prosessene og skape en hel ny og unik kvalitetsvin som ingen har gjort før. 
I tillegg er den tappet på en elegant flaske som virkelig forteller oss at det er fest.
Men hva smaker denne musserende vinen? Jo den er er frisk, perlene og  har en fantastisk flott og gyllen farge i glasset. 

Vinen har smak av moden frukt, sitrus og grønne epler. Den har en fin og lang ettersmak og gode små bobler som forsvinner i munnen.
Server den avkjølt, gjerne ned mot kaldt, for den kommer fort opp i temperatur i glasset. Den egner seg veldig godt som velkomstskål til sensommerens fester, salater, kylling og fisk.  Så ta deg en tur innom polet og få tak i denne vinen, ett godt valg til en billig pris. 

Masi MOXXÈ Kr  139,90 , har du den ikke på ditt pol, bestill den og hent den på ditt nærmeste pol.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×