krumkaker
Alle innlegg Konkurranser

ANNONSE – Lyst til å vinne krumkakejern fra Wilfa?

0 Flares 0 Flares ×

Krumkaker er julekaken nr 1 for mange og passer godt å servere ved siden av julens mange desserter. Har du et gammelt jern og trenger et nytt, eller ønsker deg et, kan du nå delta i konkurransen og vinne ett av to krumkakejern fra Wilfa til en verdi av kr 599,-

Krumkakejerner er i solid kvalitet og med dobbelt slippbelegg. Det doble slippbelegget gjør at krumkaken slipper lett når den er ferdigstekt og klar til forming. For resultatet er det viktig at krumkaken slipper lett, så du rekker å forme kaken mens den fortsatt er varm. Signallampen forteller deg når kaken er ferdigstekt. Krumkakejernet forhindrer søl med sin oppsamlingsrenne for overflødig røre. Jernet har en effekt på 1000 watt og termostat som er justérbar. Med gummiføtter står jernet støtt på benken under steking. Selv om krumkaker smaker godt året rundt, bruker de fleste det kun rundt før-juls tider. Derfor har vi designet det slik at du også kan oppbevare jernet stående. Krumkakejernet har det  tradisjonelle mønsteret Østerdal.

  • Tradisjonelle mønsteret: Østerdalsmønster
  • Signallamper
  • Dobbelt slippbelegg
  • Justerbar termostat
  • Oppsamlingsrenne gir mindre søl
  • Kan oppbevares stående
  • Kabeloppbevaring
  • Står stødig på gummiføtter
  • Effekt på 1000 Watt

For å delta må du skriver du Julekaker i kommentarfeltet.

Konkurransen ligger også ute på Instagram og ved å delta både der og på Facebook,øker du sjansene for å vinne.0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×