Viking-melk
Alle innlegg

Norges eldste dagligvareprodukt, Viking Melk fyller 125 år. Håper vi sees på Kapp.

0 Flares 0 Flares ×

(Sponset innlegg)

Hvis du ikke har de store planen for søndag 11. september, vil jeg virkelig anbefale deg å ta turen opp til Kapp Melkefabrikk på Toten. Viking Melk, Norges eldste daglivareprodukt, fyller nemlig hele 125 år, og det skal feires der det hele begynte, nemlig på Kapp ved Mjøsas bredder.

Som du ser av programmet vil du treffe meg Kristin Jøtun, fra Husmorlykke og matjournalist i Norsk Ukeblad, Kristine Illstad fra Det søte liv og Konditor Pascal Dupuy. Her skal vi alle snakke og vise hvordan du enkelt kan benytte Viking Melk i matlagingen og til kakebaksten.

Dette blir helt klart en hyggelig dag for hele familien med morsomme aktiviteter og god mat.

Har du lyst til å komme, er du hjertelig velkommen. Gratis inngang , hvor du får utdelt ett lodd hvor det blir utlodning av Pascals kaker, Nescafè Dolce Gusto maskiner og ikke minst årsforbruk av Viking Melk.

Håper vi sees!

Hilsen Kristin og Husmorlykke.

(Et sponset samarbeid mellom Viking Melk og Husmorlykke)

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×