jenter-fine-kjoler
Alle innlegg Reisetips Rosèvin

Kjole, Kanapè og Rosè – VIP kveld hos deg &meg i Lillestrøm

0 Flares 0 Flares ×

En utrolig hyggelig kveld sammen med damer i alle aldre er historie.

karianne.sjenker
Karianne skjenker og byr på gode hjemmebakte makroner fra Husmorlykke.

Det startet med et lunsjmøte, så en tur innom deg & meg i Lillestrøm, og så endte det i dette strålende arrangement med temaet Kjoler, Kanapé og Rosè.

fra butikken 1
Liv og røre i butikken.

eier-kunde
Katrine fra deg&meg og Stine, #Livingenjoy

deg & meg er en kombinert interiør- og klesbutikk, som ligger midt i gågaten i Lillestrøm. Katrine og Elisabeth driver butikken sammen, men  har også god hjelp av Øydis og Karianne.  Alle damene utståler glede og varme, og hjelper deg mer enn gjerne til å finne klær som passer akkurat deg. Men skulle du være ute etter en interiørgave som et duftlys, en vakker lampe eller vakre servietter til deg selv eller en venninne, er dette virkelig et sted å stikke innom.
Men skulle du bare ønske å ta en titt eller få litt inspirasjon, koster det ingen ting.

» Katrine forteller at deg & meg har en filosofi om at de skal ha det hyggelig og morsomt på jobb. De er opptatt av å jobbe med leverandører som byr på seg selv og som gir dagene et godt innhold»
Og med det som en grunnleggende tanke kjenner en fort den gode atmosfæren når du tar steget inn i denne romslige butikken, enten om det er en varm sommerdag eller en hustrig høstdag.

vin-glass-kanape

Gårdagens kveld bød som sagt på temaet Kjoler, Kanapè og Rosè, hvor den biodynamiske og økologiske rosèvinen fra Santa Tresa på Sicilia, ble servert i vakre glass fra Orrefors by Christer Berens, og enkel fingermat og hjemmelagde makroner laget av Husmorlykke var plassert på vakre fat.

glass-makroner

Rosèvin, og deilige makroner blir aldri fei.

bord og santa tresa

Det meste gikk i rosa denne kvelden.
modeller-med-hatt

Her prøves alt fra kjoler til store hatter. Latteren satt løst og stemningen var god.

kunde-med-kjopt-christer-glass

Glass fra Orrefors by Christer Berens falt i smak!

gave-fra-aga

En kan ikke klage på den gode stemningen og på slutten av kvelden ble det loddet ut både AQVIA Balanse Kullsyremaskiner fra AGA, Overraskelser fra Munthe og flotte hudkremer fra Restylane Skincare

gave-fra-munthe

Glade vinnere av flotte gaver, og alle var fornøyde.

gave-hudkrem

Kvelden raste avgårde og jeg vet at mange er nå eiere av nydelige kjoler, flotte glass og mange har fått opp øynene for den gode vinen fra Santa Tresa og Sicilia.
Har du lyst til å lese mer om Santa Tresa, så kan du lese om den her på Husmorlykke. Jeg var så heldig å få lov til å være gjest på gården for knapt ett år siden

Så har du lyst til å ta deg en tur til deg &meg i Lillestrøm ligger den som sagt midt i gågaten, og bare noen få minutters gange fra Lillestrøm Stasjon. Parkere gjør du i sidegatene eller i parkeringshusene i nærheten.

Takk til Katrine, Elisabeth, Øydis og Karianne for gode timer og hyggelig bekjentskap. Tror vel at flere fikk nye venner denne kvelden.

(Et samarbeid mellom Prizelius, Christer Berens, Orrefors, Husmorlykke og deg&meg, men ikke betalt oppdrag)

(foto:Vibeke Løkkeberg)

 

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×