Marinerte grønnsaksspyd
Alle innlegg Grønnsaker og poteter Lunsjretter Oppskrifter

Marinerte grønnsaksspyd 

0 Flares 0 Flares ×

En kan fint servere grønnsakspyd til alle typer kjøtt og eller fisk, eller bare spise de alene som en egen rett. Det er ikke anbefalt å træ både grønnsaker og kjøtt eller fisk på samme spyd, da alt trenger forskjellige steketid. Tips! Bytt ut og bruk de grønnsakene du liker best, men bruk grønnsaker som holder fasongen når de grilles.

4 porsjoner

2 squash
2 gule paprika
2 røde paprika
16 sjampinjonger
6–8 trespyd
Marinade:
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts sennep
2 ts worcestershiresaus
1 ts timian, tørket
2 dråper tabasko
1 ss chilisaus
2 ts soyasaus

Rens og skjær grønnsakene i store biter. Behold sjampinjongene hele. Legg spydene i vann i minst 15 minutter. Træ grønnsakene på spydene. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og legg grønnsakspydene i. La de ligge noen minutter i marinaden før de stekes på grillen i ca. 10 minutter eller til de er ferdig stekt. Serveres til kylling og fisk, men kan helt klart serveres som de er.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *