Alle innlegg

Kebabspyd

0 Flares 0 Flares ×

Hjemmelagde kebabspyd er supre på grillen og med hjemmelagde pitabrød blir de enda bedre. Lag dem og pitabrødene og server en god tzatziki til. 

ca.10 stk
1 løk
2 ss frisk koriander
2 båter hvitløk
2 cm frisk ingefær
1 rød chili
1 ss garam masala
1 ts salt
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje til pensling

Rens og grovhakk løken og ha bitene i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær, chili, garam masala og salt. Kjør alt til en jevn blanding. Vend dette inn i kjøttdeigen og sett deigen kjølig i ca. 30 minutter, slik at smakene får utvikle seg.

Form ovale boller på størrelse med en kjøttkake og træ dem på spyd.

Pensle grillristen med litt olje. Grill til kyllingkebabene får en fin gyllen farge rundt det hele. Snu ofte slik at de ikke svir seg. Legg spydene over på indirekte varme, til de blir gjennomstekte.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *