torsk -form
Alle innlegg Fisk og skalldyr Oppskrifter

Fisk i form

0 Flares 0 Flares ×

Fisk er viktig å få i seg og er en god kilde til viktige næringsstoffer kroppen er avhengig av. Denne enkle formen er smakfull, mettende og god og jeg er sikker på at også barna vil elske denne.

Hjemme hos meg går den ned på høykant. Du må gjerne bytte ut fløten med melk og fløte. Eller benytte deg av matfløte om du synes det er enklere. Er det grønnsaker du ikke er så glad i eller tåler, bytt ut med dem du liker. Nesten ingen ting blir feil her…

4 porsjoner

800 g torskefilet
1 ss salt

1 ts salt
1 ts nykvernet pepper
1 paprika
2 purre
2 squash
2 båter hvitløk
4 ss persille
2 dl fløte
evt 1 dl fløte og 1 dl melk

Strø på salt på fisken og la den ligge med salt i ca. 15 minutter. Skyll av.
Legg hakkede grønnsaker, finhakket hvitløk og persille i formen og hell over fløte, fløtemelk eller matfløte.
Strø på litt salt og pepper.
Sett formen i ovnen og stek ved 200 grader, i ca.15 minutter
Legg så på fiskestykke og stek dem med de siste 8 – 10 minuttene.
Strø over salt og pepper

Server med kokte poteter eller stekte poteter ved siden av.

Handleliste:
800 g torskefilet
1 paprika
2 purrer
2 squash
1 hvitløk
1 bunt persille
1 boks fløte

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×