kim-kristin-aksjon
Alle innlegg

Lurer du på hvem som står bak nettsiden Husmorlykke?

0 Flares 0 Flares ×

Vi som står bak denne nettsiden er Kristin Jøtun og Kim Holthe. Kristin er Norsk Ukeblads faste matskribent og Kim bladets matfotograf og vi jobber på oppdrag for ukebladet. Å få jobbe redaksjonelt er utfordrende og utrolig inspirerende og gjør at vi hele tiden må jobbe grundig for å tilby gode matretter og bilder. Bakgrunnen til at vi har laget denne siden, er for å gi deg som leser hyggelige opplevelser og gode oppskrifter, samt tips og råd som fungerer i en travel hverdag.

Om Oss:
Kristin er utdannet faglærer i ernæring, helse og miljøfag( Hustellærer) fra Stabekk Høgskole og utarbeider alle oppskrifter, lager maten og styler for foto.  Mens Kim er profesjonell reklamefotograf med over 30 års erfaring innen faget. Hans spesialfelt er matfoto og rekalmefotografering. Så alt du finner på Husmorlykke er godt utprøvde oppskrifter som du skal lage enkelt og som du skal kunne stole på.
Bildene er innbydende og vakre og skal friste deg til å trylle fram de aller beste rettene slik de står i bladet.

I tillegg til  god kunnskap om mat, har Kristin lang erfaring som lærer fra den videregående skolen, samt vært innom Matprat, leder av Lilleborg Forbrukerservice og som matskribent i både Hjemmet og Familien. Hun er også vært forfatter av en lærerbok innenfor hus og hjem og er også med forfatter på en kokebok utgitt av Kom forlag, hvor Kim har tatt fotoene.

Men hvorfor Husmorlykke?
Vi håper at Husmorlykke er stedet du søker når du trenger de gode oppskriftene til både hverdag og fest, samt stedet du skal lete om du trenger hjelp til å fjerne de vanskelige flekkene eller hvordan du enkelt og greit skal vaske vinduer, stryke skjorte eller pusse sølv. Her vil du rett og slett finne de «gode og gamle» husmortipsene som er  i ferd med å gå i glemmeboka. Men dette nettstedet er ikke bare myntet på
» husmoren», men det skal også være stedet for den «moderne husfar» som trenger inspirasjon i en travel hverdag.

kim-kristin-aksjon

Skulle du trenge et tips om en god vin, øl eller en drink, vil du også finne svar på dette her. Samt alkoholfrie alternativer. Vi er fortsatt i starten, men for hver dag som går, fylles nettsiden opp med gode oppskrifter, tips og andre praktiske ting som de aller fleste av oss har behov for. I tillegg vil det følge reisetips til gode steder du kan oppleve god mat og drikke.

Så da vet du kanskje litt mer hvem vi er, og hva vi står for.  Så forsett med å følge oss og vi er mottakelige for både ris og ros om det skulle være noe du ønsker eller ønsker en forandring på. Vi prøver å hjelpe til å godt vi kan.

Hilsen

Kristin og Kim

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×