ALT ALKOHOLFRI MUSSERENDE
Alkoholfrie drikker Alle innlegg Ett glass

ALT – Et sprudlende alkoholfritt alternativ!

0 Flares 0 Flares ×

Mange menn og kvinner har en lidenskap for bobler, men det er ikke alltid det passer eller er ønskelig å drikke eller servere alkoholholdig drikke. Så ved å kombinere tradisjonelle metoder med innovativ teknologi har det blitt skapt to alkoholfrie tørre og syrlige musserende viner, med karakter og autentisitet.  Alt fra Leske er derfor et godt alternativ når du skal på fest, eller i selskap hvor du har lyst på noe annet enn vann, eller brus.

ALT Sparkling Organic Chardonnay

Denne vinene er en crisp og forfriskende alkoholfri hvitvin laget med 100% Chardonnay-druer fra sand- og kalkriktjordsmonn i Sør-Spania.  Den har en frisk syrlighet, elegante bobler med hint av grønne epler, sitrus og hvite blomster. Denne passer godt til både mat og som aperitiff , og gjerne til fisk, skalldyr, salater, kremete suppe, myk ost og snacks.
● 100% Chardonnay-druer
● Noter av grønne epler, sitrus og hvite blomster
● Kun 2.9 g sukker per 100ml
● Økologisk, vegansk og halal-sertifisert
Veil. pris: 149 kr og finnes i et utvalg matvarebutikker. 

 

 

 

 

ALT Sparkling Organic Rosé

ALT ALKOHOLFRI MUSSERENDE

Dette er en frisk og alkoholfri rosevin laget med 100% Tempranillo-druer fra sand- og kalkrikt jordsmonn i Sør-Spania. Frisk syrlighet, elegante bobler og hint av jordbær, vannmelon og urter. Denne passer til både mat og til hygge. God som aperitiff , eller til kyllingretter, laks,  salater, pizza, myk ost og snacks.
● 100% Tempranillo-druer
● Duft og hint av jordbær, vannmelon og friske urter
● Kun 4 g sukker per 100ml
● Økologisk, vegansk og halal-sertifisert
Veil. pris: 149 kr og finnes i et utvalg matvarebutikker. 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×