sommersol-drink
Alle innlegg Drinker Ett glass

Solhøgda Sommersol

0 Flares 0 Flares ×

Det er alltid fint å kunne servere en forfriskende og velsmakende drink en solvarm ettermiddag.En forfriskende Cocktail er en isavkjølt, alkoholholdig blanding som vanligvis inneholder én eller flere typer brennevin og en eller flere smakstilsetninger, is, fruktjuice, frukt, brus, sukker, honning, melk, fløte og urter.
Men blir det ikke fort ganske mye styr? Neida, det er enklere enn du skulle tro. Det som tar tid å lage er granskuddsirup, for da må du ut i skogen, hør med skogeier om å få lov til å plukke noen nyskudd, og koke det inn med sukker til granskuddsirup.
Så har du en flaske med Gilde Sommeraquavit, litt aperol, Schweppers Lime og mynte, isbiter, granskuddsirup og litt saft fra lime og appelsin, er mye gjort. Denne drinken smaker rett og slett himmelsk og passer rett og slett perfekt både på terrassen, i båten eller på hytta ved sjøen.

sommersol-drink

4 cl Gilde Sommer Aquavit
4 cl Aperol
2 cl granskuddsirup
4 cl saft fra appelsin
saft fra 1/2 lime
2 dl Schweppes Mynte og lime, evt lemon eller bitter lemon
masse isbiter
limebåt
appelsin i skiver

Ha akevitt, Aperol, granskuddsirup, appelsinsaft, limesaft i et stort glass.
Rør godt rundt og tilsett mynte-og limeblandevann.
Fyll på med is og bland alt godt sammen.
Pynt med limebåt og appelsin i skiver
Serveres med en gang.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×