Varm sjokolade med appelsin og julekrydder
Alkoholfrie drikker Alle innlegg Desserter Ett glass Konfekt

Varm sjokolade med appelsin og kanel

0 Flares 0 Flares ×

Her er oppskrift på den ultimate adventdrikken med en herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel. Passer perfekt å servere ved peisen når vinden uler utenfor vinduene og det snart er den herlige adventstiden som de aller fleste gleder seg til. 

4 porsjoner

8 dl Helmelk

150 g kokesjokolade

1 ts malt kanel

1 appelsin, saften

Bland melk, grovhakket sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm forsiktig opp til sjokoladen er smeltet og melkeblandingen er rykende. Hell væsken over i glass og server gjerne kakaoen med tørkede appelsinskiver og kanelstenger som pynt. Eller legg dem i glasset sammen med sjokoladeblandingen.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×