pasta-brokkoli-farfalle-norzola
Alle innlegg

Farfalle med blomkål, brokkoli og blåmuggost

0 Flares 0 Flares ×

Her er en nydelig middagsrett som passer godt til alle ukens dager. Bruk gjerne fullkornspasta, et godt og sunt alternativ sammen med mye grønnsaker. Ønsker du ikke kjøtt i denne retten, unnlat å ta det med. Du kan isteden for å bruke svin benytte laks eller kylling. Valget er ditt.  

4 porsjoner

1 ytrefilet av svin

400 g farfalle eller pastarør

150 g blomkål

150 g brokkoli

100 g valnøtter

2 mellomstore rødløk

200 g blåmuggost

1 ss hakket frisk timian

salt og kvernet pepper

olje til steking

Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.

Kok blomkål og brokkoli så vidt møre i lettsaltet vann.

Fres løken til den er myk og blank i en kasserolle tilsett valnøtter.

Skjær osten i terninger og bland sammen løk, ost, valnøtter, blomkål og brokkoli.

Stek biter av kjøtt i en stekepanne sammen med litt smør eller olje.

Vend det hele sammen med nykokt og godt avrent pasta. 

Tilsett timian og smak til med salt og pepper.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×