profil-bilde-kristin

Så hyggelig at du tar turen innom meg. Jeg som ønsker deg velkommen er Kristin Jøtun, frilans matskribent og matstylist og faglærer i ernæring, helse og miljøfag.

KristinsBeste skal være stedet du søker når du trenger de gode oppskriftene til både hverdag og fest.

Du vil også finne tips til hvordan du kan fjerne de vanskelige flekkene eller hvordan du enkelt og greit skal vaske vinduer, stryke skjorte eller pusse sølv. Her vil du rett og slett finne de «gode og gamle» husmortipsene som er på vei ut og er i ferd med å gå i glemmeboka.

Skulle du trenge et tips om en god vin, øl eller en drink, vil du også finne svar på dette her. Samt alkoholfrie alternativer.

Her skal du rett og slett finne de gode oppskrifter når du trenger dem, og alle oppskrifter er med inspirerende og vakre bilder.

Jeg er adjunkt og utdannet Faglærer i ernæring, helse og miljøfag fra Stabekk Høyskole samt sosialpedagogikk. Har lang erfaring som lærer i videregående skole, samt vært innom Matprat, Lilleborg  og nå Egmont forlag, både med erfaring i Hjemmet, Familien og Norsk Ukeblad.

Jeg bistår også gjerne om din bedrift skulle trenge hjelp til å lage brosjyrer, kokebøker eller annet reklamemateriell som omhandler mat, hus og hjem.  Jeg tar alle matbilder selv og hjelper deg og din bedrift med gode matbilder.  I tillegg holder jeg kokekurs om du eller din bedrift skulle trenge hjelp til det.

Jeg håper du vil trives her og at du vil finne svar på ting du lurer på i både hverdag og helg.

Hilsen
Kristin.