dring-vinter
Alle innlegg Drinker

Overrask med noe godt i glasset, kan jeg friste med en Harry Holeinspirert cocktails?

0 Flares 0 Flares ×

Jeg  elsker snø, ski, fjell og strålende solskinn! Og det er disse deilige helgene i mars hvor jeg virkelig nyter å være ute. Ikke er det for kaldt for tær og fingre, og bare det å kjenne de deilige solstrålene som varmer, gir meg en lykkelig vårfølelse, selv med ski på beina.
Dagene har også blitt lysere og fortsatt holder snøen seg godt, både i slalomløypene og i langrennssporet. Men etter en lang dag ute, synes jeg det er godt med noe i glasset. Jeg er rask til å tenke at det hadde smakt godt med noe som bobler, som champagne eller musserende, eller en god og kald hvitvin.
Men denne helgen har jeg lyst til å imponere mine venner med en Harry Holde inspirert coctail. Kanskje du har lyst til det samme om du er på fjellet, ved sjøen, hjemme eller i byen?
Prøver du den ikke nå, så gjem den til påsken, for den passer perfekt i hytteveggen sammen med en godt krydret påskekrim. 

4 cl whisky, Tullamore Dew
1 cl Jägermeister
2,5 cl ferskpresset sitronjuice.
0,5 cl ferskpresset appelsinjuice.
2 cl sukkerlake (50/50 sukker og vann).
1cm ingefær.
Knus ingefæren i shakeren, hell over resten av ingrediensene og rist med is.
Sil av ingefæren og server i et kaldt glass.
Pynt gjerne med en appelsinbåt vendt i sukker og kanel.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×