Chenet- ice- rose- hage
Alle innlegg Ett glass Rosèvin

Gode glass

0 Flares 0 Flares ×

J. P. Chenet Ice Rosé er et godt valg enten du skal nyte et glass alene på terrassen eller feire en spesiell anledning med gode venninner.

Det er jo alltid gøy når venninnegjengen samles, men gjør gjerne noe mer ut av det neste gang. Hvorfor ikke invitere til Afternoon Tea?

Når britene inviterer til standsmessig teselskap går det ofte mer vin enn te. By på lekre sandwicher, søtsaker som makroner og cupcakes, friske bær og rosévin eller disk opp med en lett og velsmakende lunsj med kylling og salat i hagen. En balansert sødme og frisk fruktkarakter gjør J. P. Chenet Ice Rosé til et godt følge enten du velger det ene eller andre. Med J. P. Chenet Ice Rosé på gjestelisten kan den gode stemningen gjerne vare utover kvelden.

J. P. Chenet Ice Rosé er spesialutviklet for å drikkes med isbiter og er en helt ny måte å nyte rosévin på. Fyll et stort vinglass med isbiter, helle over vin og opplev at vinens herlige friskhet kommer til sin rett. På varme sommerdagen holder vinen seg avkjølt uten å miste piffen og du kan hygge deg lenge uten å ende opp med lunken vin. Den lett lakserosa vinen er laget på druene cinsault og grenache og har en fruktig aroma av røde, friske bær.

1222301 J. P. Chenet Ice Rosé  kr. 99,90

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×