NM i smoothie og juice
Alle innlegg Konkurranser

Lyst til å være med i Smoothie & juice NM? Ikke nøl med å melde deg på.

0 Flares 0 Flares ×
Er du glad i Smoothie & Juice og liker å eksperimentere i gode smaker? Da er dette konkurransen for deg.  Alle er velkomne til å melde seg på, gammel som ung, liten som stor. Her er det bare din egen fantasi som stopper deg. Så ikke nøl med å melde deg på. For dette kommer til å bli veldig gøy.

16. september kårer Wilfa i samarbeid med  TV2, Opplysningskontoret for frukt og grønt, Fiskars, Flying Culinary Circus, Nice One , Mathallen og Pulse Comunications Norges beste til å lage smoothie og juice. Arrangementet avholdes i Mathallen på Grünerløkka i Oslo. Meld deg på her og ta med deg venner og familie. Det kommer til å bli masse spennende aktiviteter for publikum og deltakere. Det hele vises live på TV2.no

Meld deg på her om du har lyst til å være med.

Vinner av førsteplass vinner en stor produktpakke fra Wilfa og Fiskars til en verdi av 30.000kr .

(Ett sponset samarbeid mellom Husmorlykke og Wilfa)

Følg med på #wilfaNM

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×