En smakfull og lettvint pastarett, kanskje mest egent for de litt eldre som er glad i litt skarpere smak, men du kan fint bytte ut blåskimmerosten med kremost med krydder om du heller ønsker det.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!4 porsjoner
500 g tagliatelle eller annen pasta
1 båt hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 ss smør
1/2 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
½ blåskimmel ost
1 ts salt
½ ts pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken
Finhakk hvitløk og del skinke i biter. Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.
Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter , biter med paprika og klippet oregano.
Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn matyoghurten, bland godt og tilsett blåskimmer ost i biter og rør det inn så den smelter.
Smak til med salt og pepper og dryss litt oregano på toppen.
Handleliste:
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola
