nudel-salat-laks
Alle innlegg Fisk og skalldyr Oppskrifter

Nudelsalat med laks

0 Flares 0 Flares ×

Dette er en nydelig fiskerett som store og små vil elske. I tillegg er den så rask å lage at det nesten ikke er til å tro! Har du kalde, ferdigkokte nudler i kjøleskapet, tar retten deg fem minutter å lage. Hvis ikke må du bevilge deg 10 minutter på å få ferdig denne nydelige middagen. Så ikke fortell meg at det å lage middag tar lang tid, for 10 minutter har du tid til å bruke på kjøkkenet. Det beste er at denne retten er sunn og god på samme tid.

(4 porsjoner)

250 g laks
1 klype nykvernet pepper
1 ss olivenolje
1/2 ts Salt
Nudelsalat:
1 rød chili
2 båter hvitløk
1 Lime
1 mango
1 agurk
2 ss olivenolje
250 g risnudler
100 g valnøtter
Kok nudler som anvist på pakken, skyll i kaldt vann og la renne av.Kutt chili i tynne ringer og finhakk hvitløk. Bland inn olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Skjær agurk og mango i tynne strimler og vend det inn i blandingen. Bland alt med nudlene.
Skjær laksen i tynne skiver og krydre med salt og pepper og stek dem lett i en panne med litt olivenolje.
Server lakseskivene på toppen av nudelsalaten og dryss grovhakkede valnøtter over.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×