vaffel-kake
Alle innlegg Konkurranser

Del og lik Husmorlykke og bli med i trekningen av et vaffeljern fra Wilfa til en verdi à kr 899.

0 Flares 0 Flares ×

Skriv «JA» i kommentarfeltet og legg igjen din beste vaffeloppskrift, enten den er tradisjonell eller om den er eksperimentell. Og på selveste vaffeldagen den 25. mars, som markerer avslutningen mellom vinter og vår, trekker vi en vinner.

Vaffelmaskin med vafler

Hjerte Stor piip (WAS 623 Bell) fra Wilfa har blitt kåret til «best i test» flere ganger . Dette jernet er dessuten dypere enn de fleste på markedet, slik at du kan eksperimenter deg frem til kreativ bruk av ditt vaffeljern.

kimhoVaffeltårn 2
Lik og del siden med en venn eller to, da har du dobbel vinnersjanse.

For  flere spennende vaffeloppskrifter se www.wilfa.no

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×