kullsyre-maskin-
Alle innlegg Konkurranser

Vi feirer 10 000 følgere – og gir bort to AQVIA Balance fra AGA

0 Flares 0 Flares ×

(I samarbeid med Aga og Husmorlykke)

Vi feirer at husmorlykke har rundet 10 000 følgere på Facebook. I den forbindelse gir vi bort to AQVIA Balance Kullsyremaskiner til en verdi av kr 899,- til to av våre følgere.  Det du må gjøre er å skrive Ja i kommentarfeltet på Facebook eller på Husmorlykke for å delta i trekningen. Vi trekker vinnerne fredag 20 mai. kl 19.00. Vinnerne blir kontaktet.

aqvia-balance-kullsyre-maskin

Sprudlende bobler på kjøkkenbenken med AQVIA Balance er luksus og gjør at du drikker mer vann i hverdagen, noe som er godt for deg og miljøet. En kullsyrepatron holder til ca 60 liter boblevann og du slipper å bære tunge flasker fra butikken.

AQVIA Balance er en lekkert designet og brukervennlig kullsyremaskin og ble kåret til testvinner i en forbrukertest utført av WiseGuide i 2013. Svenskproduserte AQVIA Balance har tiltalende Softell-detaljer og er tilgjengelig i fargene All Black og Snowwhite.

Se www.myaga.no for mer informasjon og oversikt over forhandlere v kullsyreflasker og smakstilsetninger.
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×