djevelegg med skinke
Alle innlegg Forretter Lunsjretter Oppskrifter Pålegg Smørbrød

Djevelegg med skinke

0 Flares 0 Flares ×

Kokte egg som fylles med spennende smaker, er lekker fingermat. Gjør seg godt på tapas- eller koldtbordet. 

12 stk.

6 egg
½ rødløk
100 g skinke
2 ss majones
2 ss rømme
½ ss Sriracha chilisaus
½ ts salt

Kok opp vann, legg i egg og småkok i ca. 9 minutter. Hell av vannet og avkjøl i kaldt vann. Eggehviten skal være fast, plommen  litt løs. Skrell eggene og del i to på langs, litt over midten. Ta ut plommene og legg dem i en bolle. Sett eggehvitene kjølig mens fyllet lages. Skjær gjerne litt av bunnen, slik at de står støtt.

Skrell og finhakk løk og del skinke i små biter. Ha alt i bollen med eggeplommene. Tilsett majones og rømme. Rør godt og smak til med chilisaus og salt. Ha fyllet i en sprøytepose og fyll de halve eggehvitene. Pynt med litt timian.

Tipp topp
Sett gjerne eggehvite-toppene oppå til slutt. Bruk da litt mindre fyll og fest med en cocktailpinne.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *