ukemeny 10-20
Alle innlegg Menyer

Meny – Uke 10-20

0 Flares 0 Flares ×

I dag avsluttes vinterferien for noen, men det betyr starten for andre.  Nå er det ny uke med nye muligheter. Ukens meny inneholder alt fra spennende salater, fiskeformer, kylling, pastaretter og grønnsaker. Kos deg og nyt at dagene nå blir lysere og lysere og vi er endelig i gang med vårmåneden mars.
(Klikk på bildene så kommer du direkte til oppskriften.)

Mandag: Biffsalat med smakfull dressing:

biffsalat
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
600 g biffstrimler
1 ferdigkuttet salatblanding
1 liten boks cherrytomater
1 rødløk
1 pk mini asparges
4 lime
1 bunt koriander
1 soyasaus
1 rød chili
1 hvitløk

Tirsdag: Engelsk fiskegrateng

Engelsk-fiskegrateng
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste: 400 g torskefilet
4  poteter
3 dl melk
2 egg
1 hvitløk
1 rød chili 
1 dl revet ost
persille, dill eller gressløk

Onsdag: Pasta Pronto

pasta-pronto-italia
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste: 
500 g tagliatelle eller annen pasta
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola

Torsdag:  Kveiterullade med appelsinglasserte gulrøtter og ovnsbakte poteter

kveiterullade-appelsingulrøtter
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

1 kg  kveitefilet, uten skinn og bein
1 persille, frisk
1 timian, frisk 
1 vårløk
1 rød chili,
1 hvitløk
200 g  babygulrot
1 appelsin eller 2  dl appelsinjuice
1  rosmarin, frisk

Fredag: Kyllinglasagne

kylling-lasagne-spinat
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:
1 pk kyllingfileter
1 pk lasagne
1 pk spinat1 løk
1 hvitløk
1 boks hakkede tomater1 l melk , Hel eller lettmelklitt revet muskatnøtt
1 stort briestykke

Lørdag: Pepperstekt Laks med sopp og tagliatelle

pepper-stekt-laks

Handleliste:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
1 pk tagliatelle
100 g bacon
8 sjampinjonger
1 boks crème fraîche
1 hvitløk

Søndag: Kalkungryte

kalkun-gryte-med karri
Matstyling: Kristin Jøtun, Foto: Kim Holthe

Handleliste:

400 g kalkunfilet
1 boks paprikapulver
1 hvitløk
1 rød karripasta
1 boks (400 ml) kokosmelk
1 vårløk
2 gule paprika
200 g østerssopp
1 limefrisk koriander

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×