fiskesuppe
Alle innlegg

Smakfull fiskesuppe.

0 Flares 0 Flares ×

Det er alltid hyggelig å spise ute, selv om det kan være kaldt. Men om du kler deg godt er det koselig å lage litt mat og servere den til familie og venner. Her har jeg tatt med meg fiskesuppen ut og varmet den over bålpannenen. Denne deilig kremete fiskesuppe er god, sunn og ikke minst god og mettende. Ønsker du å spise den inne er dette en fiskerett hele familien vil like.
Du kan gjerne pakke inn fiskebitene i aluminiumsfolie og når du kommer ut legg dem pakken i glørne på bålet noen minutter før de legges over i suppeskålen.
Du kan også ha trukket fisken i lettsaltet vann før du går ut og så legge dem i aluminiumsfolien. Fiskestykkene bør ikke legges i termosen for da blir det bare små biter igjen.

4 porsjoner

1 løk
1 ss smør
2 terninger kyllingbuljong
5 dl vann

2 gulrøtter
1 fennikel
1 persillerot
½ rød chili
1 – 2 båter hvitløk
1 knivsodd kajennepepper
3 dl fløte eller halvt melk og fløte
200 g torsk
200 g laks

Finhakk løk og ha det i en kjele sammen med smør. Surr det til løken blir blank. Tilsett kyllingbuljog og vann.
Rens og del gulrøtter, fennikel og persillerot i passe biter og ha det i kjelen kok det passe mørt.
Rens chilien og hvitløken og hakk den i små biter og tilsett det i suppen.
Hell suppen på termosen.
Pakk inn fiskebitene i aluminiumsfolie og når du kommer ut legg dem pakken i glørne på bålet noen minutter før de legges over i suppeskålen. Du kan også ha trukket fisken i lettsaltet vann før du går ut og så legge dem i aluminiumsfolien. Fiskestykkene bør ikke legges i termosen for da blir det bare små biter igjen.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×