flatbrod-lefse
Alle innlegg Bakeskole

FLATBRØDKURS – Torsdag 14.desember kl.18 på Nordstrand

0 Flares 0 Flares ×

I den siste tiden har jeg fått en del henvendelser om det å holde matkurs og det ønsker jeg helt klart å tilby til dere som har lyst til å lære mer om mat.
I adventstiden er det alltid hyggelig å gjøre noe som er fylt med tradisjoner. Så derfor vil dette første kurset være rettet mot gamle baketradisjoner. Første kurs opp vil derfor være potetflatbrød bakt på takke med oppskrift fra Valdres.

Jeg vil holde dette kurset sammen med min matjournalistkollega i Hjemmet, Anita Bakker, og det vil holdes i hennes studio på Nordstrand. Vi er begge pedagoger og har erfaring både fra Matprat, som lærere og ikke minst som matjournalister i Hjemmet og Norsk Ukeblad.  

Vi tenker at det beste er å være ett sted mellom 6 – 8 stykker. (Kurset holdes ikke med færre enn 6 deltagere dessverre)

Dette tradisjonsrike og smakfulle flatbrødet passer nemlig til alt av julemat og er også geniale julegaver å gi bort til dem som allerede har alt i skuffer og skap. Så meld deg på om du ønsker å gi bort noe spiselige gaver til jul, eller om du bare har lyst til å imponere familie og venner til jul og romjul. 

Du trenger ingen forkunnskaper i kjevling eller steking.
Vi holder deiger, takker, kjevler og annet utstyr som du skulle trenge. Skulle du ha eget utstyr er det bare å ta det med deg. 

Pris for hele kurset er kr 1250. Det inkluderer deiger og litt å bite i. Samt at du får med deg flatbrød som du selv baker hjem til jul.
Tid 14.desember kl 18, påmeldingsfrist er mandag 11.12.17.

Så ikke glem å melde deg på. Her er det plass til både damer og menn. 

Anita og Kristin ønsker deg derfor velkommen til en stemningsrik og hyggelig kveld du garantert vil minnes med glede.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×