ontpotpølsepasta
Alle innlegg Grønnsaker og poteter Gryter Kjøtt Oppskrifter

One pot pasta

0 Flares 0 Flares ×

One pot-retter tilberedes etter prinsippet at mange gode smaker får koke sammen til noe enda bedre, alt i én gryte. Bytt ut grillpølser med baconpølser, ostepølser eller pølser med mer krydder! 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

4 porsjoner

4 grillpølser
1 stor gul løk
2 hvitløkfedd
2 gulrøtter
3 stilker stangselleri
2 ts oregano, tørket
400 g hermetiske tomater
8 dl kjøttkraft
2 ss sukker
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
350 g pasta
1 ss olivenolje
1 neve basilikum

Del pølsene i biter. Finhakk løk og hvitløk. Skjær gulrøtter og selleri i små terninger.

Varm en gryte med olje. Tilsett løk og hvitløk og stek til den er blank. Tilsett gulrøtter, selleri og oregano. Fres videre til grønnsakene er myke og gylne i ca. 10 minutter.

Tilsett hermetiske tomater og kjøttkraft. Kok opp og la sausen småkoke i ca. 20 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker. Tilsett pastaen og pølsebitene la det hele småkoke videre til sausen har tyknet og pastaen er ferdigkokt i ca. 15 minutter.

Rør underveis, slik at det ikke fester seg i bunnen.

Server gryta med basilikum og gjerne en hjemmelaget focaccia ved siden av.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×