One pot-retter tilberedes etter prinsippet at mange gode smaker får koke sammen til noe enda bedre, alt i én gryte. Bytt ut grillpølser med baconpølser, ostepølser eller pølser med mer krydder!
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!4 porsjoner
4 grillpølser
1 stor gul løk
2 hvitløkfedd
2 gulrøtter
3 stilker stangselleri
2 ts oregano, tørket
400 g hermetiske tomater
8 dl kjøttkraft
2 ss sukker
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
350 g pasta
1 ss olivenolje
1 neve basilikum
Del pølsene i biter. Finhakk løk og hvitløk. Skjær gulrøtter og selleri i små terninger.
Varm en gryte med olje. Tilsett løk og hvitløk og stek til den er blank. Tilsett gulrøtter, selleri og oregano. Fres videre til grønnsakene er myke og gylne i ca. 10 minutter.
Tilsett hermetiske tomater og kjøttkraft. Kok opp og la sausen småkoke i ca. 20 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker. Tilsett pastaen og pølsebitene la det hele småkoke videre til sausen har tyknet og pastaen er ferdigkokt i ca. 15 minutter.
Rør underveis, slik at det ikke fester seg i bunnen.
Server gryta med basilikum og gjerne en hjemmelaget focaccia ved siden av.
