Gled deg til å smake denne fargerike og fruktige salaten med masse gode og annerledes smaker. Jeg vet du vil like den!
4 porsjoner
250 g pillede reker
200 g krepsehaler
150 g glassnudler
1 crispisalat
1 rød paprika
1 ananas
½ honningmelon
¼ vannmelon
1 nektarin
Dressing:
1–2 dl sweet chilisaus
Pynt:
1 neve koriander
1 lime
Skyll og del salaten i biter og legg dem på et fat.
Kok risnudler etter anvisning på pakken, skyll i kaldt vann og legg dem på salaten.
Rens og skjær ananas, honningmelon og vannmelon i biter. Del nektarinen i båter. Legg alt på fatet og fordel reker og krepsehaler over.
Hell dressingen over og sett den kjølig, ca. 15. minutter for å trekke smak.
Skjær lime i båter og pynt med koriander og limeskiver like før servering.
Fisk eller skalldyr?
Du kan bytte ut skalldyr med røkelaks eller stekte laksebiter.