Reker med to sauser
Alle innlegg Fisk og skalldyr Forretter Lunsjretter Oppskrifter

Reker med to sauser

0 Flares 0 Flares ×

Reker er både godt og enkelt å servere. En spennende urtedressing og en pestomajones smaker nydelig til!

4–6 porsjoner 

2 kg reker med skall
1 sitron
1 bunt dill

Urteolje:
2 dl frisk persille og dill
1 hvitløkfedd
½ rød chili
4 dl olje
1 ts salt
½ ts pepper

Pestomajones:
150 g majones
3–4 ss pesto (kjøpt ferdig)

Legg opp reker på et fat, eller bruk to fat som du setter opp på hverandre. Pynt med sitronbåter og dill.

Urteolje: Kjør urter, hvitløk og chili med stavmikser til  en jevn masse. Spe med olje og smak til med salt og pepper. Ha oljeblandingen  i en liten bolle.

Pestomajones: Rør sammen majones og pesto til en jevn dressing. Virker den for tykk, tilsett litt nøytral olje eller vann til ønsket konsistens.

Mer smak?

Både chili og hvitløk i majonesen smaker nydelig til.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×