Mettende og smaksrik pastasalat med karri er en ordentlig smaksbombe.
4 porsjoner
200 g ferdig kyllingsalatkjøtt
200 g fullkorn pastaskruer
1 eple
2 spisspaprika
1 liten boks mais
150 g sukkererter
3–4 stilker vårløk
Karridressing:
3 dl lettrømme
150 g majones
ca. 2 ss karrikrydder
ca. 2 ts paprikakrydder
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss limesaft
Pynt:
1 lime
3 stilker timian
Ta kyllingen ut av pakken og ha den over på en tallerken.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl under rennende, kaldt vann.
Kutt eple og grønnsakene i passe store biter og ha alt i en bolle.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til med krydder og limesaft. Vend dressingen inn i kylling- og pastasalaten. Ha den over i en stor bolle og server med det samme, eller oppbevar den i kjøleskap frem til servering.
Andre smaker!
Tilsett gjerne en boks med ananas, det smaker nydelig til karri.