Lun brie med honning, pekannøtter og bjørnebær
Alle innlegg Desserter Forretter is-og ostekaker Lunsjretter Oppskrifter Pålegg

Lun brie med honning, pekannøtter og bjørnebær

0 Flares 0 Flares ×

Elsker du smeltet ost, er dette en rett for deg. Server den lun og bruk kjeks som skje. Til variasjon, topp gjerne osten med rørte bær som bringebær eller multe. Eller bruk mandler, valnøtter og tørket frukt sammen med honning. Det smaker godt uansett!

4 porsjoner

1 hel brie, 500 g
1 dl flytende honning
100 g pekannøtter
100 g bjørnebær

Fjern emballasjen fra brien og legg den i en ildfast form. Stek på midterste rille ved 200° i 12–15 minutter.
Bland nøtter og honning og ha det over den varme osten. Topp med friske bjørnebær og server med salte urtekjeks.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×